Stipendium |Kunstpunt Groningen

Afgelopen zomer onderzocht ik de beeldende mogelijkheden van grond uit het agrarische Groninger Ommeland. Mijn onderzoek vond voornamelijk plaats in het dorpje Thesinge, de ‘voortuin’ van de stad Groningen. Het bestond uit een persoonlijke verdieping in de historische context van het gebied tussen Groningen en Thesinge en het vinden van een esthetische presentatie van deze grond. Dit onderzoek kon tot stand komen dankzij het ontvangen van het stipendium Lucht van Kunstpunt Groningen. De eerste resultaten van dit onderzoek bestaan uit een reeks panelen van diverse maten met daarop opgegraven en daarna gedroogde klei, gegoten in epoxyhars.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s